feature-img

P&K Bygg AB

Välkommen till P&K Bygg AB! Vi är ett byggföretag med ett stort tjänsteutbud. Bland mycket annat kan vi hjälpa dig med flera olika typer av renoveringar. Vi är till exempel specialister på vindsrenoveringar, men kan även hjälpa dig med många andra sorters renoveringar. Det inkluderar bland annat köksrenoveringar och badrumsrenoveringar. Vi kan också hjälpa dig med nybyggnationer, ombyggnader, tillbyggnader och mycket mer!

Våra kunder

Vi på P&K Bygg AB vänder oss till flera olika typer av kunder. Detta inkluderar privatpersoner, företag, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar för att nämna några exempel. Tveka därför inte på att kontakta oss för hjälp oavsett vilken typ av kund du representerar. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig lika mycket oavsett vilket!

feature-img

Vår adress

Vi på P&K Bygg AB har Molnstigen 6 i Sollentuna, Stockholm, som vår adress. Vi erbjuder dock inte enbart våra tjänster till kunder som är baserade i eller i närheten av just Sollentuna, utan oss kan du anlita var i Stockholmsregionen som du än är baserad någonstans!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify