Våra tjänster

Vi erbjuder er en komplett lösning för att renovera er råvind. Det är därför vi erbjuder en rad olika tjänster för att det ska passa dina unika behov.

  • Projektering av projektet
  • Stora som små renovering
  • Isolering
  • Målning och tapetsering
  • Fönsterbyte
  • Råvindskonvertering

Detta är självklart enbart några av de få tjänster som vi erbjuder våra kunder, och vi anpassar oss efter dig. Våra anställda har en bred kompetens för att vi ska kunna erbjuda er en helhetslösning för er vindsrenovering i Stockholm. Tack vare vår erfarenhet i branschen förstår vi vad som krävs för att få ett perfekt resultat varje gång.

Personlig kundservice till hög kvalitet

Våra medarbetare är de absolut bästa inom industrin och vi bemöter alltid våra kunder med ett leende på läpparna. Utan våra kunder finns inte vårt företag vilket vi är väl medvetna om. Vi sätter därför alltid våra kunder först och jobbar alltid för att möta dina behov. Vi planerar vårt arbete tillsammans med dig, och utför alltid projektet efter den tidsplan vi kommit överens om. Vi lämnar självklart en garanti på vårt arbete.

ROT-avdraget gäller för våra tjänster

När du anställer oss för att sköta ditt projekt kan du använda dig av ROT-avdraget. Detta är ett skatteavdrag som ger dig 30 % avdrag på arbetskostnaden. Du behöver själv inte ansöka om detta, utan vi fixar allt åt dig. ROT-avdraget kommer att dras av på den slutgiltiga räkningen. Ring oss gärna för mer information och för en kostnadsfri offert. Vi älskar att höra från våra kunder och att hjälpa dig att göra dina visioner till verklighet.