Experter på att renovera råvind

Att renovera er råvind med råvindskonvertering kan vara ett roligt projekt, men också ett väldigt tidskrävande projekt. Att göra det själv är inte rekommenderat eftersom det krävs en noggrann inspektion av er vind innan du påbörjar renoveringen. Vänd er istället till oss! Vi är en firma som har arbetat med råvindskonvertering under många år. Alla våra anställda är kunniga hantverkare med en bred kompetens inom industrin. En råvind har många möjligheter, och vi kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen genom att renovera och på så sätt öppna upp nya ytor. En vind är mycket mer än bara ett ställe där ni kan förvara era kartonger och gamla möbler. Det är bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan göra med vår hjälp. Att skapa relationer med våra kunder är viktigt för oss och vi håller alltid en öppen kommunikation genom hela arbetet.

Renovera råvind med råvindskonvertering – vi hjälper dig

Oavsett storleken på projektet kan vi hjälpa dig med din råvindskonvertering. Vi kan renovera och förvandla din råvind till ett par extra bostäder, eller kanske ett snyggt kontor. Vi kan hjälpa dig med planeringen av projektet, men även med pappersarbetet för ett eventuellt bygglov. Om det är stora förändringar som ska göra så kan det nämligen krävas ett bygglov. Tack vare att våra anställda har en bred kompetens kan vi hjälpa till med allt från el-installation, lägga golv, målning och vvs installationer. När du anställer oss fixar vi hela jobbet åt dig. Självklart lämnar vi en garanti på vårt arbete och finns alltid där för dig i framtiden för att svara på frågor.

Renovera råvind med råvindskonvertering

Kostnadsfri offert för din råvindskonvertering

Vi är ett serviceinriktat företag som alltid sätter dig, vår kund, främst. Tillsammans kommer vi att diskutera dina planer när det kommer till att renovera din råvind. När du först ringer oss kommer vi ut och inspekterar din råvind, innan vi kan påbörja vårt arbete med att renovera. Detta är ett viktigt steg eftersom fuktskador är relativt vanliga. Vi kommer sedan sammanställa en offert för dig som självklart är helt kostnadsfri. Såklart gäller ROT-avdraget för privatpersoner som anställer oss. Ring gärna för att veta mer om oss och hur vi kan hjälpa dig med din vindsrenovering i Stockholm.